Subsidieregeling voor laboratoriumtesten

26-04-2016

Wij attenderen onze relaties er op dat er voor opdrachten aan Peutz bv voor laboratoriumtesten de mogelijkheid bestaat om subsidie aan te vragen. Dit kan in het kader van “innovatieadviesprojecten” binnen de Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) 2016.

Evenals in 2015 wordt er dit jaar door het kabinet en de regio's een budget beschikbaar gesteld met als doel innovatie bij het midden- en kleinbedrijf over regiogrenzen heen te stimuleren. Het budget bedraagt voor 2016 € 55 miljoen. Peutz bv is een onafhankelijke adviesorganisatie zoals gevraagd in de regeling.

De hoogte van de subsidie bedraagt 50% van de subsidiabele kosten tot een maximum van €10.000 voor een innovatie-adviesdienst.

De MIT-regeling gaat hiervoor op 10 mei 2016 open. De sluiting is 1 september 2016, maar spoed is geboden want de afhandeling van de aanvragen gebeurt op volgorde van binnenkomst.

Overigens is de regeling niet alleen van toepassing op laboratoriumtesten maar ook op andere “innovatieadviesprojecten”.

Voor nadere informatie zie:
http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/mkb-innovatiestimulering-regio-en-topsectoren-mit

Contactpersoon: t.jacobs [at] peutz.nl (subject: Subsidieregeling%20voor%20laboratoriumtesten) (Tjeerd Jacobs) of a.alders [at] peutz.nl (subject: Subsidieregeling%20voor%20laboratoriumtesten) (Albert Alders )