Nieuwbouw distributiecentrum Broekman Logistics

foto
Broekman Logistics

De nieuwbouw distributiecentrum Broekman Logistics (ca. 50.000 m2) aan de Grubbenvorsterweg in Venlo betreft opslagvoorzieningen voor de opslag van verpakte gevaarlijke stoffen, aanverwante stoffen en koopmansgoederen.

Het gerealiseerde distributiecentrum bestaat uit vier grote hallen/magazijnen die in meerdere brandcompartimenten zijn onderverdeeld. Elke hal heeft zijn eigen kantoren. Een tweetal hallen zijn onderverdeeld in separate PGS 15 opslagvoorzieningen voor de opslag van diverse ADR geklasseerde stoffen en CMR stoffen. De andere twee hallen zijn ingericht voor de opslag van aanverwante stoffen, koopmansgoederen en eventueel andere gewenste activiteiten met niet gevaarlijke stoffen.

Peutz heeft de oprichtingsvergunning milieu begeleid en veel van de bijbehorende onderzoeksrapportages voor het gebruik van de te realiseren opslagvoorzieningen opgesteld: naast de algemene onderzoeken als ruimtelijke onderbouwing, luchtkwaliteit, akoestiek en stikstofdepositie waren dat hier ook o.a. de QRA, het UPD PGS 15, het VR*, het EVD en de MRA. Het gebouw is sinds medio 2019 in gebruik.

Zie hieronder een impressiefilm van het nieuwe warehouse van Broekman Logistics.

 

Opdrachtgever
Broekman Logistics
Stad
Venlo
Land
Nederland