Duurzaamheid by Peutz

Sinds jaar en dag

Toen wij energiestudies uitvoerden begin jaren '70 naar aanleiding van verontrustende berichten van de Club van Rome gebruikten we het nog niet. Als wij de opbouw van een schip met behulp van onze windtunnel optimaliseren zodat het minder wind vangt, gebruiken we het ook niet. Toch kom je tegenwoordig overal het D-woord tegen. Maar wat betekent het eigenlijk en waar staat het voor?

Scoren

Met duurzaamheid kun je 'scoren'. Met duurzaamheid maak je goede sier. Iedereen een groen label. Allemaal belangrijk, maar laten we niet uit het oog verliezen waar het om gaat. Om toekomstige generaties, om behoud van natuur en om een prettige woon- en werkomgeving.

Integraal duurzaam

Energiebesparing, waterbesparing, minder materiaalgebruik, optimaal comfort. Concrete zaken waar je wat mee kunt. Waar je aan kunt rekenen, analyseren, afwegen. Oftewel verstandig bezig zijn. Zullen we samen gewoon een goed gebouw ontwerpen en bouwen? Passend bij jouw ambities, praktische en financiële mogelijkheden. Klaar voor de toekomst. Dan kunnen we altijd nog bekijken of daar een label bij past. Wij noemen dat integraal duurzaam.

Stad
Mook, Zoetermeer en Groningen
Land
Nederland