“Een goede akoestiek kun je maken”

17-08-2015

Op 15 september tijdens de beurs Bouwcompleet behandelt Theo Scheers van Peutz in een lezing de theorie en praktijk op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek van een ruimte of bouwwerk.

De firma Merford biedt tijdens deze beurs, die gezamenlijk met de Interieurbouw & Hout vakdagen wordt gehouden in de Evenementenhal Gorinchem, een programma aan bestaande uit lezingen en workshops waar de presentatie van Theo Scheers deel van uitmaakt.

De vragen die onder meer aan bod komen zijn: Hoe pak je een goede geluidisolatie aan en waar moet je als voorschrijver, ontwerper of (af)bouwbedrijf op letten? Verder wordt antwoord gegeven op de vraag hoe je een goede ruimte-akoestiek maakt.

Naast uitleg over de verschillende soorten geluid en hoe daarmee om te gaan zal Theo ingaan op praktische zaken als hoe je de nagalm of het soort geluid vast kunt stellen, welke materialen geschikt zijn voor akoestische toepassingen en hoeveel van welk materiaal nodig is. Meer informatie over het programma is te vinden op deze website van Merford.

Contactpersoon: t.scheers [at] peutz.nl (subject: %5Bwebsite%5D%20BouwCompleet%20lezing%20op%20beurs) (Theo Scheers)