Over Peutz

Peutz is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van akoestiek, lawaaibeheersing, trillingstechniek, (steden-)bouwfysica, duurzaam bouwen, wind- en milieutechnologie, (brand-)veiligheid en arbeidsomstandigheden. Motivatie en deskundigheid, ondersteund door geavanceerde faciliteiten zorgen voor de hoge kwaliteit van het werk van Peutz. Op genoemde gebieden behoort Peutz tot de grootste toonaangevende adviesbureaus in Nederland. Peutz beschikt over jarenlange technische en beleidsmatige praktijkervaring. Met zijn omvang kan Peutz flexibel inspelen op spoedopdrachten en is er ruimte om in eigen beheer R&D-projecten te initiëren en uit te voeren.

Dat laatste vormt samen met de grote verscheidenheid in laboratoriumonderzoek de essentiële mix van fundamentele en praktische kennis waarmee Peutz zijn reputatie van degelijke en deskundige projectadviseurs heeft verworven

De Peutz-groep is opgericht in 1954 en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, België en Spanje. In het totaal werken er circa 150 medewerkers. Iedere vestiging is zelfstandig, maar kan beschikken over de specialisten, kennis en ervaring van de hele groep. Daarmee is de continuïteit in de uitvoering van adviesopdrachten altijd gewaarborgd.

De opdrachtgevers van Peutz zijn kleine en grote bedrijven en overheden in binnen- en buitenland.

Lid van NLingenieurs
ISO-9001 gecertificeerd