Geslaagd seminar Healing Environment

14-06-2013

Op 28 mei werd in het Erasmus MC het seminar 'Healing Environment: ontwerpen voor comfort en herstel' gehouden. De sprekers waren Roger Ulrich (Chalmers University of Technology), Stephan Versteege (Erasmus MC), Bas Molenaar (EGM architecten) en Martijn Vercammen en Peter Wapenaar (Peutz).

Het concept Healing Environment heeft zich de afgelopen decennia sterk ontwikkeld. Toch blijkt het concept in de praktijk nog niet zo eenvoudig te realiseren. Reden genoeg voor Peutz om rondom dit thema een seminar te houden waarin visies en nieuwe uitdagingen centraal staan.

Het seminar in Rotterdam ademde een goede sfeer en na een interessant en afwisselend programma kijken wij terug op een geslaagde middag.

Meer informatie zoals het verslag van het seminar, de presentaties en de posters (o.a. betreffende patiënt comfort, ruimtelijke ordening en luchtbeheersing in de zorg) zijn te vinden op www.gezondontwerpen.nl.

U kunt ook contact opnemen met de bij de posters vermelde contactpersonen of een van onze andere adviseurs via deze site www.peutz.nl of door een e-mail te sturen naar gezondontwerpen [at] peutz.nl (gezondontwerpen[at]peutz[dot]nl).